Kontakta oss för taxi i Falun

Kontakta Taxi Falun för snabba och effektiva resor

Behöver du transport i Falun? Kontakta Taxi Falun för snabba och effektiva resor. Vi erbjuder både passagerar- och godstransporter. Våra erfarna och professionella förare ser till att du kommer dit du ska i tid och på ett säkert sätt.

Vi har 4 taxibilar till ditt förfogande, varav 3 är hybrider för att minska vår miljöpåverkan. Vi har också en dieseldriven bil för de längre resorna. Våra fordon är moderna och välutrustade för att du ska få en bekväm och trevlig resa. Vi prioriterar kundens upplevelse.

Att boka en taxi hos oss är enkelt. Ring oss på vår telefon 023-153 00 som är öppen dygnet runt eller skicka en bokningsförfrågan via formuläret nedan i hemsidan. Vi har konkurrenskraftiga priser och en hög kvalitet på våra tjänster.

Med 18 års erfarenhet av taxibranschen kan du lita på Taxi Falun för snabba och pålitliga transporter i Falun och närliggande områden i Dalarna. Vi ser fram emot att höra från dig och hjälpa dig med din nästa resa.

Taxi Falun

Granatstigen 59
791 56 Falun

Telefon

Telefon: 023-153 00

Beställ Taxi hos oss!

OBS: Inskickat formulär är inte att betrakta som bekräftad bokning. Vi kontaktar dig via mail eller telefon för att bekräfta.

hCaptcha