Våra taxitjänster i FAlun

Ett pålitligt val för dina transportbehov

Välkommen till Taxi Falun - Din trygga taxi

Vi är ett professionellt taxiåkeri som bedriver transport av passagerare och gods i Falun med omnejd. Vår erfarenhet och höga nivå av professionalism gör oss till ett pålitligt val för dina transportbehov. Vi erbjuder även bokning av taxi i förväg, för att säkerställa att du alltid har tillgång till transport när du behöver det. Ring oss på 023-153 00 för att boka taxi. Vi är stolta över att erbjuda konkurrenskraftiga priser och en hög nivå av kundservice. Vi är tillgängliga dygnet runt, året om, för att möta dina behov av transport.

Vi bedriver taxiverksamhet i Falun, Hofors, Sandviken, Borlänge, Hedemora, Avesta, Leksand och Rättvik.

Taxi - persontransport

Vårt åkeri är beläget i Falun men är även verksamma i orter som Gagnef, Leksand, Borlänge, Mora och Hedemora bland annat. Vi är verksamma dygnet runt så oavsett om du behöver hem från en sen utekväll eller behöver taxi från flygplatsen kan du kontakta oss. Du kan även beställa taxi i förväg genom att ringa oss på 023-153 00.

Godstransporter

Vi transporterar inte bara personer från dörr till dörr utan även gods från dörr till dörr. Exempel på gods vi levererar på beställning är allt från ett brev till reservdelar till bilar och elektronik. Vi levererar i Falun och dess omnejd i Dalarna.

Bli avtalskund

Behöver företaget eller organisationen du jobbar inom ett pålitligt taxibolag som kan vara behjälpliga vad gäller transporten av anställda till konferenser, företagsevent eller liknande? Kontakta oss så kan vi ingå avtal med er. Priserna är förmånliga och med 18 års erfarenhet kan du lita på att ni får en trygg och bekväm resa. 

Redo för din resa med oss?

Behöver du en taxi till flygplatsen eller behöver ditt arbetslag transport inför ett företagsevent eller en konferens? Kontakta oss så kan vi hjälpa dig!

Boka taxi