Våra taxibilar

En modern flotta med säkra och bekväma bilar

En modern bilpark med miljön i åtanke

Vi på Taxi Falun är stolta över att kunna erbjuda en modern bilpark med hög kvalitet och miljömedvetenhet. Av våra fyra taxibilar är tre av dem hybrider, vilket innebär att de drivs både av el och bensin. Den fjärde bilen är dieseldriven men uppfyller givetvis de senaste kraven på utsläpp. Vi är medvetna om vårt ansvar gentemot miljön och strävar alltid efter att minska vår klimatpåverkan. Genom att välja oss som ditt transportalternativ kan du vara säker på att du bidrar till en renare och grönare värld. Nedan kan du läsa mer om våra bilar.

Förutom vårt fokus på miljön, är det också viktigt för oss att erbjuda högsta möjliga kvalitet i vår service. Alla våra förare är erfarna och professionella, och vi ser till att du alltid får en trygg och bekväm resa. Självklart har samtliga förare taxilegitimation. Vi erbjuder både persontransporter och godstransporter för privatpersoner och företag, och vi har alltid som mål att möta dina behov på bästa möjliga sätt. Oavsett om du behöver en vanlig taxiresa eller en specialtransport, såsom sjuktransport eller rullstolstransport, så kan du lita på oss. Kontakta oss idag för att boka din nästa resa eller för att få mer information om våra tjänster. Vi ser fram emot att höra från dig!

Boka taxi
Toyota Prius - Taxibil hos Falun Taxi

Toyota Prius

Toyota Corolla - Taxibil hos Falun Taxi

Toyota Corolla

Toyota ProAce - Taxibil hos Falun Taxi

Toyota ProAce

Redo för din resa med oss?

Behöver du en taxi till flygplatsen eller behöver ditt arbetslag transport inför ett företagsevent eller en konferens? Kontakta oss så kan vi hjälpa dig!

Boka taxi